Jamarsko društvo Rakek

1957

sestanki

Sestanki JD Rakek so vsak petek, s pričetkom ob 21.00 v prostorih bivšega sodišča na Rakeku. 


 

Jamarski krožek JD Rakek vsako sredo. Več na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Naj fotka

Iskanje

Tabor na Leški planini, 30.6-2.7. 2023

V letošnjem letu smo se jamarji Jamarskega društva Rakek udeležil kar nekaj jamarskih srečanj - od tekmovanja v žimarjenju v Ajdovščini do Primorsko-Notranjskega srečanja jamarjev v Vrhu nad Doberdobom. Spoznavanje novih ljudi je prineslo sabo tudi vabila na razne odseke in tabore.

Raziskovanje Kanina, 6-8.10.2022

Po deževnem obdobju se je končno pojavilo nekaj lepega vremena. Popoldan po službi sva se odpravila proti Bovcu. Še preden je sonce zašlo, sva že hodila navkreber.

Raziskovalni tabor Krn, 29.6. - 2.7.

Za na Krn se nas vedno najde dovolj, podobno kot če bi vprašal če gremo na Triglav. Pozimi - aprila je bila gor fajn zima, dereze, mraz, razgled na jezero, čaj iz snega in zraven se je našlo še nekaj vhodov. Ta najlepši, vroče predihan, je bil brezveze (komaj 10m in nič). Nas je pa dolgo motiviral. 

Tabor Matajur, 28.4. - 1.5. 2022

Na letošnjem prvomajskem taboru smo si za začasni dom izbrali Matajur. Motivirani posamezniki so bazo postavili že v četrtek, ostali pa smo se jim pridružili v petek.

Raziskovanje Kanina, 24-26.9.2021

Vreme je kazalo, da bomo imeli sonce. V večernih urah smo že korakali v hrib. Po dobrih dveh urah hoje smo končno dočakali večerjo - pašto s parmezanom. Pripravili smo plan za naslednji dan, odigrali partijo kart in se zvalili v spalke.