Jamarsko društvo Rakek

1957

sestanki

Sestanki JD Rakek so vsak petek, s pričetkom ob 21.00 v prostorih bivšega sodišča na Rakeku. 


 

Jamarski krožek JD Rakek vsako sredo. Več na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Naj fotka

Iskanje

Objavljanje

Stran Jamarskega društva Rakek vabi vse svoje člane in ljubitelje jamarsta ali z njim povezanimi aktivnostmi, da na straneh našega društva objavijo kakšen članek.

Navodila za objavo so preprosta. Napišite članek in nam ga pošljite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Slike, ki bi jih želeli dodati članku lahko pripnete v priponki ali pa nam posredujete link, kje jih lahko najdemo. Nekdo od administratorjev bo v najkrajšem možnem času vas članek dodal na stran. Prosili bi vas še, da pripišete svoje ime in priimek, da vas dodamo kot avtorja članka. 

 

Mail lista

Društvena mail lista je namenjena članom društva. Vsi željni pošiljanja ali prejemanja sporočil na mail listi jamarskega društva Rakek pošljete zahtevek z vašim imenom, priimkom in email naslovom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., da vas dodamo ročno.