Jamarsko društvo Rakek

1957

sestanki

Sestanki JD Rakek so vsak petek, s pričetkom ob 21.00 v prostorih bivšega sodišča na Rakeku. 


 

Jamarski krožek JD Rakek vsako sredo. Več na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Naj fotka

Iskanje

Čistilna akcija Rakov Škocjan 2012, 24.3.2012

V soboto smo jamarji JD Rakek v sodelovanju z PGD Rakek organizirali tradicionalno čistilno akcijo Rakovega Škocjana. Škocjan čistimo že od začetkov osemdesetih let, v zadnjih letih pa dobro sodelujemo z člani prostovoljnega gasilskega društva Rakek (PGD Rakek). 26 ljudi se nas je zbralo pri Očesih, kjer smo dobili vreče in rokavice, nato pa smo se razdelili v ekipe. Med drugim smo našli avtomobilske dele, ostanke divjadi, spodnje žensko perilo :), več kosov starega železa, ... Odkrili smo tri vhode v jamo, za katere pa ne vemo če so registrirane. Nenačrtovano smo očistili jamo (neznano) polno smeti, ki se nahaja nedaleč "vikend naselja". Po akciji so nas v hotelu Rakov Škocjan za zahvalo pogostili z odličnim bogračom.

Zahvalil bi se  Majdi in Peteru Kovaču iz Lokavca pri Ajdovščini  in ostalemu osebju za lepo gesto in super kosilo. Spletna stran hotela:(http://www.rakov-skocjan.si/)

udeleženci: člani JD Rakek, PGD Rakek

srečno, Zalokar Matej, JD Rakek