Jamarsko društvo Rakek

1957

sestanki

Sestanki JD Rakek so vsak petek, s pričetkom ob 21.00 v prostorih bivšega sodišča na Rakeku. 


 

Jamarski krožek JD Rakek vsako sredo. Več na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Naj fotka

Iskanje

Izpiti Jamarske zveze Slovenije, 13.6.2015

 

V Logatcu je bil v soboto prvi rok za opravljanje izpitov za naziv jamar in jamar pripravnik. Tokrat rakovški jamarji sicer niso imeli nobenega izpitnika, se pa je izpita član udeležil kot inštruktor pri JZS. Zjutraj smo se zbrali v Logatcu na kavi. Od tam smo se odpeljali proti Vranji jami, kjer so sledili teoretični in praktični izpiti. Možno je bilo opravljati izpite za naziv jamar in jamar pripravnik. Nekateri so prikazali več znanja, spet drugi malo manj in temu primeren je bil tudi končni rezultat. Izpitniki za naziv jamarji so imeli tudi dodatno nalogo in sicer opremljanje smeri v jami. Tokrat je bila to impozantna jama Gradišnica. Več o tehničnem delu izpitov bo v poročilu napisal vodja IS, lahko pa si ogledate nekaj fotografij kako je vse skupaj potekalo :). 

Drugi rok za opravljanje izpitov je objavljen na straneh JZS. Tako, da pridno trenirat in se vidimo na naslednjih izpitih :).

udeleženci JD Rakek: Matej Zalokar

srečno, Matej Zalokar, JD Rakek