Jamarsko društvo Rakek

1957

sestanki

Sestanki JD Rakek so vsak petek, s pričetkom ob 21.00 v prostorih bivšega sodišča na Rakeku. 


 

Jamarski krožek JD Rakek vsako sredo. Več na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Naj fotka

Iskanje

Občni zbor JZS, Divača, 21.3.2015

 

 

Člani JD Rakek se zadnje čase ukvarjamo le še z občnimi zbori :). Letošnji občni zbor JZS so organizirali jamarji Jamarskega društva Gregorja Žiberne iz  Divače. Seveda je bila to za člane JD Rakek zanimiva izkušnja. Našega voznika smo z "nekaj minutno" zamudo vrgli iz postelje, zato smo seveda malo zamudili :). Kljub temu smo si lahko ogledali vseh šest predavanj. Pred Oriont Ekspresom, kjer je bila mikrolokacija dogodka, so potekale burne jamarke debate. Lahko si izvedel o vseh dihalnikih, jamah in podvigih Slovenskih jamarjev. Po kosilu je sledil uradni del programa. Predstavniki 24 društev se je zbralo na zboru, kjer so bila predstavljena poročila, plani in vse kar pride v paketu pri takem dogodku. Suhoparni del je bilo mogoče z obiskom Divaške jame preskočiti. 

Super dogodek, kjer se je bilo mogoče pogovoriti z jamarji iz cele Slovenije, narediti kakšen plan in se nasploh imeti super. Zagotovo je bil najbolj pričakovan dogodek prevzem nove sveže številke Jamarja. Govori se da imamo tudi Rakovčani članek v tej številko...;)

Udeleženci JD Rakek: Franjo Drole, Uroš Frlan (predstavnik), Simon Hiti, Gašper Modic :D, Matej Zalokar

srečno,

Matej Zalokar, JD Rakek