Jamarsko društvo Rakek

1957

sestanki

Sestanki JD Rakek so vsak petek, s pričetkom ob 21.00 v prostorih bivšega sodišča na Rakeku. 


 

Jamarski krožek JD Rakek vsako sredo. Več na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Naj fotka

Iskanje

Občni zbor JD Rakek, 21.2.2015

 

V soboto se je končno začel težko pričakovan dogodek. Občni zbor JD Rakek tudi letos zaradi logistike ni bil v društvenih prostorih. V prostorih PGD Unec se nas je zbralo okoli 40 jamarjev, simpatizerjev in podpornikov. Uradni začetek je bil v skladu z dnevnim redom, ki je se je tudi letos držal železnega repertoarja. Spremljali smo lahko poročila predsednika, blagajnika, gospodarja, itd. Ugotovili smo, da je bilo delo društva v 2014 uspešno in bomo lahko tudi v naslednjem letu brez težav raziskovali jame in se družili v društvenih prostorih. 

Naše delovanje smo predstavili s kratko projekcijo fotografij z akcij v preteklem letu. Zraven smo lahko uživali ob dobrotah, ki so jih spekli člani. Hvala Ana M. za organizacijo peke, ter članom, ki ste se potrudili s peko :).

Izvolili smo novega predsednika društva Uroša Frlana. Imamo pa tudi nekaj menjav v vodstvu društva. Mladi se čedalje bolj vključujejo v organe. Zagotovo bodo s svojimi idejami pripomogli pri izzivih in zmagah v naslednjih letih.

udeleženci: cca. 40+

P.S. Hvala Damjanu Intiharju za vodenje društva v preteklem mandatu. Ni nam bilo hudo :D

 

srečno,

Matej Zalokar, JD Rakek