Jamarsko društvo Rakek

1957

sestanki

Sestanki JD Rakek so vsak petek, s pričetkom ob 21.00 v prostorih bivšega sodišča na Rakeku. 


 

Jamarski krožek JD Rakek vsako sredo. Več na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Naj fotka

Iskanje

Turizem v Razbiti jami, 10.6.2015

JKŽjevci so nas zaprosili, da jih peljemo v Razbito jamo. Seveda smo se na prošnjo odzvali, nabralo pa se nas je tudi nekaj rakovčanov, ki v to jamo zaradi pomankanja časa trenutno ne hodimo prav veliko. V jamo smo se odpravili popoldne. Klasična pot je bila še vedno neprehodna zaradi žledoloma, zato smo se poslužili vlake, ki so jo sčistili gozdarji. Jama je bila suha in do Slovenske dvorane smo prišli zelo hitro. Tam se je ekipa razdelila. Ena ekipa je šla pogledati prvo jezero, Uroš in jaz pa sva čas izkoristila za hitro akcijo fotkanja. Seveda je časa kmalu zmanjkalo, saj je bila ura že pozna. Super akcijo smo zaključili z debato v klubskih prostorih, ki pa se je zaradi službe naslednji dan hitro končala.

udeleženci: Janez Jaka Cerar, Boštjan Vrviščar, Mojca Vrviščar, Maja Bukovac, Vid Gorjan, Simon Hiti, Miha Prudič, Uroš Frlan, Matej Zalokar

srečno,

Matej Zalokar, JD Rakek